Reusitele agentiei Venera

    Multe dintre succesele reputate de firma noastra au fost prezentate in extenso de-a lungul anilor in presa, la televiziune si la radio, atat in tara cat si in strainatate. Majoritatea celor care s-au casatorit cu ajutorul nostru au ales anonimatul, dar din fericire exista si oameni care au decis sa ne multumeasca public, pentru a dovedi tuturor ca se poate.

    Lista reusitelor noastre facute accesibile publicului larg a fost deschisa de catre Maria si Ovidiu care au avut sublimul curaj de a aparea in direct la televizor si a-si spune minunata poveste de dragoste nascuta in urma cunostintei lor facute prin agentia Venera. Tineri, frumosi, romantici si foarte indragostiti, ei au cucerit o tara intreaga la vremea respectiva, iar emisiunea a avut un succes enorm fiind reluata de 4 ori si prezentata ulterior si pe un post international.

    Urmandu-le exemplul, Stefan si Ancuta au relatat deasemenea live, la 7 ani de la crearea cuplului, despre relatia lor superba in care s-au unit existentele a doi parinti singuri, intr-o frumoasa familie de 4.

    A urmat apoi relatarea incantatoare, intr-o emisiune inregistrata, a Mirelei si a lui Alex, care au construit impreuna o relatie frumoasa si adevarata, bazata pe fapte si nu doar vorbe.

    Apoi a fost prezentata o stire tv despre casatoriile in strainatate realizate de firma noastra, in care indrazneala de a se face cunoscuti a apartinut Alinei (Romania) si lui Tetsuro (Italia). Ei sunt casatoriti de 13 ani si traiesc fericiti la Roma. Ulterior, aparitiile televizate au devenit o obisnuinta pentru noi, pentru ca acest subiect pasioneaza multi oameni in aceste vremuri in care a-ti gasi jumatatea pare adesea destul de dificil.

    Am fost invitati si am aparut de 16 ori la televiziune in Romania, o data in Germania, o data in Franta, si de 17 ori s-au scris in reviste articole despre noi si reusitele noastre.

    In plus, ramane memorabila aparitia noastra spontana si super amuzanta la radio, la Carcotasi, care ne-au facut o surpriza de proportii sunandu-ne in direct, fara ca noi sa avem habar ce se petrece. Ei s-au amuzat copios sunand la diverse asa zis "agentii matrimoniale" si punand in evidenta disponibilitatea alunecoasa a celor care le-au raspuns la telefon, pana cand au ajuns la firma Venera si au discutat la telefon chiar cu directoarea firmei. Aici, "carcotasul de serviciu" a promis in zadar bani buni ca sa cunoasca o italianca, prezentand in locul pozei lui poza unui alt barbat bine, si s-a trezit refuzat politicos si ferm si chiar luat usurel peste picior la modul foarte elegant atunci cand a insistat, asa incat la final a declamat uimit : "Aveti dreptate, sunt un idiot (nu se afirmase nimic de acest gen!), iar dumneavoastra sunteti intr-adevar o firma serioasa ! Si sa stiti ca sunteti in direct ..." Emisiunea s-a bucurat deasemenea de un succes deosebit si inregistrarea s-a prezentat ulterior si la emisiunea tv corespondenta.

    Una dintre aparitiile noastre televizate a fost in 3 ianuarie 2013 la emisiunea Observator Special, si consta intr-un interviu cu directoarea firmei, Daniela Bogdan, si o intalnire intre un barbat si o femeie curajosi, care au acceptat sa fie filmati in direct, la prima lor intrevedere, organizata desigur de agentia noastra. Inregistrarea acestei emisiuni poate fi vazuta (dupa reclama de inceput) la adresa: Antena1 reportaj.

    In cele ce urmeaza va prezentam cateva marturii ale celor care si-au gasit perechea de-a lungul anilor folosind acest serviciu. Unele contin scrisorile primite de la ei, altele chiar relatarile noastre despre modul cum s-au cunoscut si indragostit. Unele contin si fotografii cu ei, dar multi au evitat totusi sa-si expuna aici pozele, pentru motive lesne de inteles. Pe aceasta cale le multumim la randul nostru curajosilor care au scris despre reusitele lor, mobilizandu-i astfel si pe altii sa indrazneasca.

Tetsuro (Italia) si Alina (Romania)- s-au cunoscut si casatorit in 2004
Tetsuro & Alina
- relatarea lui Cupidon ( Daniela Bogdan ) Povestea lor a...

Citeste tot

Mirela si Alex
Mirela & Alex
    Cand Alexandru a sunat-o pentru prima data pe...

Citeste tot

Stefan si Cris
Stefan & Cris
    Dupa un divort, cand esti parinte singur si...

Citeste tot

Stela(Romania) si Raffi(Elvetia) s-au cunoscut si casatorit in 2006
Stela & Raffi
o relatare de Daniela Bogdan Cand l-am cunoscut pe Raffi la...

Citeste tot

Oana si Bjorn - o lectie neasteptata despre iubire
Oana & Bjorn
           &nbs...

Citeste tot

Andreea si Cristian - relatarea Andreei
Andreea & Cristian
    Daca mi-ar fi zis cineva ca asa imi voi...

Citeste tot

Claudiu si Cristina- un cuplu multumit- relatarea lui Claudiu
Claudiu & Cristina
    M-a rugat d-na Daniela sa scriu cateva...

Citeste tot

Clara si Adrian-relatarea Clarei
Clara & Adrian
Eu sunt o persoana nu tocmai indrazneata si pana la urma am ales...

Citeste tot

Ana si Florin
Ana & Florin
    Ana nu s-ar fi gandit sa apeleze la o agentie...

Citeste tot