Herve, Paris, 49 ani, 1.70 m, 72 kg

Herve
Herve
Herve
Herve

"... Parizian, spotiv, elegant, generos si pasionat... Nepretentios si cu vederi largi. Gurmand rafinat, imi place sa mananc in restaurante selecte, dar si sa descopar mici gustari bine asortate. In fine, ador sa fac surprize! ..."

Chan, Vaires, 48 ani, 1.72 m, 75 kg

Chan
Chan
Chan

"... Sunt de origine asiatica, locuiesc la 25 km de paris si am o meserie respectabila, sunt farmacist. sunt un om muncitor, dar cand vine vorba de relaxare imi place sa practic diferite sporturi: sa alerg, sa merg cu bicicleta sau cu rolele. De... "

Kyuyoung, Seoul, South Korea, 36 ani, 1.78 m, 77 kg

Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung

"... Am 35 ani, nu am fost casatorit si nu am copii. Sunt o persoana foarte muncitoare, sanatoasa, cu un job stabil. am vizitat romania de cateva ori, ca turist, dar si in interes de serviciu. Pentru mine romania este o tara foarte frumoasa, cu oameni... "

Derek, Norman, Ok, 47 ani, 1.85 m, 87 kg

Derek
Derek
Derek
Derek

"... Sunt multe decizii importante care se iau de-a lungul unei vieti. Casatoria este o decizie de a intari o relatie astfel incat sa dureze o viata, decizie care cred ca va aduce multa fericire si implinire pentru doua persoane dedicate. Am devenit... "

Angelo, Lyon, 43 ani, 1.72 m, 70 kg

Angelo
Angelo
Angelo
Angelo

"... Sunt un tip linistit si deschis, in cautarea sufletului pereche. Sunt dulce si intelegator (sper:-)) ..."

Alberto, Udine, Cattolica, 53 ani, 1.78 m, 90 kg

Alberto
Alberto
Alberto

"... Sunt un om independent din punct de vedere profesional, din nordul italiei, care isi doreste sa construiasca o familie cu o femeie romanca. Imi place viata linistita si fericita alaturi de persoana de langa mine si cu multe vacante. Femeia care va... "

Ryan, Columbia, Md, 40 ani, 1.73 m, 60 kg

Ryan
Ryan
Ryan
Ryan

"... Salut! Sunt un barbat celibatar (nu am fost niciodata insurat, nu am copii) din sua care cauta sa intalneasca o fata frumoasa si simpatica din romania. Hobby-urile mele includ exercitiile fizice, calatoriile, fotbalul si proiectele de amenajare a... "

Patrick, Belgium, 53 ani, 1.85 m, 83 kg

Patrick
Patrick
Patrick
Patrick

"... Sunt divortat si traiesc in zona rezidentiala a orasului antwerp, belgia. Am compania mea de materiale chimico- plastice. Traiesc singur in vila mea din brasschaat (beverly hills ul antwerp ulul!). Am doua fetite dragute rachelle (14)si alizee... "

Cristian, Bucuresti/new Jersey, Usa, 49 ani, 1.73 m, 76 kg

Cristian
Cristian
Cristian
Cristian

"... Sunt un tip educat si mai matur decat par a fi. Ma comport dupa principiile occidentale, fiind crescut si educat in state, unde am absolvit si facultatea. Ma ocup de investitii; sunt deasemenea sponsor si voluntar pt activitati de caritate. Sunt... "

Florian, Bucuresti, 48 ani, 1.83 m, 79 kg

Florian
Florian
Florian
Florian

"... Stiu sigur ca intr-o zi imi voi gasi jumatatea. Nu te grabi sa pleci mai departe, poate ca esti chiar tu ..."