Josephine, București , 49 ani, 1.61 m, 54 kg

Josephine
Josephine
Josephine

"... Sunt o femeie vesela, romantica, optimista, care isi gaseste fericirea si bucuria chiar si in lucrurile marunte ... Imi place sa calatoresc, sa ascult muzica, sa citesc, sa ma uit la un film bun, sa ma bucur de fiecare moment petrecut alaturi de... "

Revi, Bucuresti, 38 ani, 1.72 m, 74 kg

Revi
Revi
Revi
Revi

"... Disciplinata, sincera, loiala, deschisa, comunicativa, serioasa ..."

Viorela, Bucuresti, 43 ani, 1.59 m, 42 kg

Viorela
Viorela
Viorela
Viorela

"... Fire emotiva, dar dinamica, plina de energie si optimism, sensibila la ce este frumos, sincera. Imi doresc o relatie echilibrata, bazata pe incredere reciproca, nici exclusiv pasionala, nici monotona; cred ca iubirea e un sentiment care vine in... "

Sorina, Arad, 22 ani, 1.62 m, 53 kg

Sorina
Sorina
Sorina
Sorina

"... Sunt o fata romantica, dulce, energica. Ador muzica si sunt solista de muzica usoara, fiind totodata si model. Imi place foarte mult sa fac poze si sa dansez... ..."

Mirela, Bucuresti, 37 ani, 1.70 m, 60 kg

Mirela
Mirela
Mirela
Mirela

"... Ma caracterizeaza inteligenta si simtul practic; frumusetea si feminitatea; sensibilitatea si compasiunea, independenta financiara, precum si caldura sufleteasca. Doresc sa ma realizez in toate aspectele vietii; sunt bine profesional si acum imi... "

Alina, Bucuresti, 28 ani, 1.73 m, 57 kg

Alina
Alina
Alina
Alina

"... Sunt o fata sociabila, dragastoasa, optimista ..."

Elena, Bucuresti, 55 ani, 1.60 m, 54 kg

Elena
Elena
Elena
Elena

"... Sunt o persoana linistita, dar comunicativa, serioasa, onesta, corecta, sensibila, romantica, care stie ce inseamna respectul, loialitatea, responsabilitatea, fidelitatea, generozitatea, comprehensivitatea si cred ca toate acestea inseamna sa stii... "

Myra, Tg-mures, , 49 ani, 1.62 m, 62 kg

Myra
Myra
Myra
Myra

"... Sunt o femeie atragatoare, cu sufletul tanar, fericita si incantata sa-si traiasca conditia de femeie a zilelor noastre. Imi place frumosul si imi place sa-l cultiv atat in interiorul meu cat si in exterior, imi place sa spun ca am nevoie de frumos... "

Felina, Bucuresti, 49 ani, 1.78 m, 62 kg

Felina
Felina
Felina
Felina

"... Sunt o femeie vesela, sociabila, aspect fizic placut, sensibila, romantica, comunicativa, sincera, iubesc mult pisicile. ..."

Smeraldina, Bucuresti, 52 ani, 1.60 m, 57 kg

Smeraldina
Smeraldina
Smeraldina
Smeraldina

"... Sunt o bucatareasa excelenta, uneori imi cos sau impletesc singura haine deoarece imi place sa fiu creativa; sunt frumoasa in interior si caut sa mentin frumusetea prin ganduri pozitive. Sunt romantica, pasionala, pun suflet in tot ... "

Valentina, Bucuresti, 44 ani, 1.65 m, 53 kg

Valentina
Valentina
Valentina
Valentina

"... Sincera, sensibila, romantica, energica, vesela, comunicativa ..."