• Calin

  56 ani Timisoara
Calin
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri

Calin

56 ani, Timisoara

"Sunt un barbat serios, sincer si sensibil. Prietenii se pot bizui pe mine. Sunt un crestin practicant (romano-catolic), nu doar duminica la biserica, ci incerc sa fiu zi de zi un bun crestin. Imi plac copii, imi doresc copii, iubesc animalele. posed o cultura vasta, pot sustine discutii pe cele mai variate subiecte. Am o personalitate complexa, de regula nu fac compromisuri, ofer mult, dar si pretind mult. In timpul liber imi place sa calatoresc si sa ma plimb, sa ma plimb prin oras, prin parcuri, prin natura. Iarna merg la munte, la snowboard, vara la mare, sa stau intins la plaja, la soare, sau sa fac windsurfing, snorkeling, diving. Imi place sa merg la cinema, la teatru, sa ascult muzica, sa imi vizitez prietenii. Dar toate acestea ar fi mai frumoase daca le-as imparti cu femeia iubita. imi place arta, in special arta plastica, fotografia... langa mine nu te vei plictisi!"

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  teatru, cinema, fotografie, muzica, calatorii, plimbari, sport

 2. Relatia dorita

  Relatia dintre noi ar trebui sa se bazeze pe dragoste, incredere, intelegere si respect. Doresc sa cunosc o femeie care sa nu fi fost casatorita religios sau sa fie vaduva (pentru a ne putea cununa religios), sa intemeiem o familie, sa avem copii.

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Mi-as dori ca tu sa impartasesti aceleasi valori ca si mine, sa ai acelasi gen de preocupari si interese. Pe scurt doresc sa fii si frumoasa, si desteapta, si devreme acasa...