• Dan

  42 ani Bucuresti

Dan

42 ani, Bucuresti

"Sunt o persoana ordonata, iubitoare, corecta si intelegatoare, un om credincios si caritabil. Am multi prieteni din diverse domenii de activitate. Cred in necesitatea invatarii si dezvoltarii continue, din acest motiv am acordat importanta dezvoltarii profesionale dar si personale. Iubesc natura si copiii. Prefer bucataria ecologica la restaurant sau acasa. Am calatorit in mai multe tari precum Coreea de Sud, USA, Brazilia, Suedia, Germania, Italia, Franta, Austria Spania, Grecia si Turcia."

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  Imi plac atat muntele cat si la marea, iar printre activitatile preferate se numara: calatoriile, schiul, inotul, tenisul. Cartile preferate sunt din cadrul dezvoltarii personale. Imi plac filmele, de la cele de actiune pana la cele de dragoste, concertele simfonice, opera si teatrul. Sunt preocupat de evenimentele economice si culturale din tara si strainatate. Iubesc familia, prietenii si rudele, cu care mentin relatii foarte bune, de respect si intrajutorare.

 2. Relatia dorita

  Doresc o relatie de lunga durata.

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Am nevoie langa mine de o persoana care isi doreste o viata de familie si copii, educata, care are un echilibru intre viata profesionala si personala si lasa timp si pentru relatie; interesata de teatru, ski, inot, calatorii.