• Nicu

  45 anni Bucuresti

Nicu

45 anni, Bucuresti

"Sunt un om pasionat de ceea ce fac, si cred ca viata este un pic prea scurta ca sa fie traita fara pasiune. Cred ca lucrurile cele mai de pret cu care ramai in viata sunt relatiile umane pe care le construiesti. Cred ca pentru a primi, mai intai trebuie sa inveti sa daruiesti. Cred ca, pentru ca partenera sa aibe loc in viata ta, mai intai trebuie sa ii construiesti un astfel de loc. Cred ca este important sa-l tratezi pe celalalt exact asa cum ti-ai dori tu sa fii tratat. Cred ca familia este importanta."

Presentazione

situazione

attività

Altre

 1. Interessi, hobby

  Hiking, Mersul pe jos pe stradute cu arhitectura veche (Cotroceni este cartierul meu preferat), Alergatul, Cinefil, Cititul (Fictiune / Science-Fiction)

 2. Relazione desiderata

  Imi doresc o relatie in care fiecare sa ne descoperim incetul cu incetul unul pe celalalt, si sa invatam impreuna sa scriem o poveste de viata.

 3. La persona che stai cercando

  Ma aflu in cautarea unei domnite din Bucuresti, pentru o relatie pe termen lung, cu virsta intre 34 si 46 de ani, cu studii superioare, in vederea intemeierii unei familii. Trasatura fundamentala pe care o caut la o partenera este inteligenta emotionala. La fel de mult conteaza sa ai alaturi o femeie cu care sa poti sa rizi cu gura pina la urechi, care sa aibe un suflet cald, si cu care sa te poti simti ACASA.