• Adrian

  40 ani Ingelfingen

Adrian

40 ani, Ingelfingen

"Sunt un bărbat matur, ambiţios. Am un caracter puternic, format de viața din România şi întregit de dinamismul din străinătate, fiind stabilit de 8 ani. Ştiu perfect ce îmi doresc în continuare şi nu preget să obţin. Vreau să îmi întemeiez o familie frumoasă cu femeia potrivită, căreia să îi ofer tot ce am mai bun, sufletesc şi material. "

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  Ador să descopăr locuri atrăgătoare şi interesante în doi. Bucătăria exotică, parfumurile, hainele casual, maşinile elegante sunt punctele mele de interes. Ascult muzică aproape de orice fel şi urmăresc filme de acţiune şi comedii. Jocurile pe consolă şi calculator, cititul unor cărţi, fitness sunt alte puncte de interes pentru mine. Natura, muntele cât şi marea, mă atrag în mod deosebit.

 2. Relatia dorita

  O relaţie plină de înţelegere mutuală, consens ideal în aspectele bune dar şi mai puţin bune ale vieţii în cuplu. Încredere reciprocă în timp construită. O relaţie reuşită nu este un lucru uşor la vârsta maturităţii, ea necesită lucru continuu, spre a duce la o familie de succes. De asemenea, importantă este şi adaptarea la o viață într-o altă ţară. Este necesar ca ea să vrea copii. Flexibilitate în gândire şi acţiune.

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Îmi doresc să am alături de mine o femeie cu caracter apropiat de al meu, vârsta între 20 - 35 ani, să îşi dorească şi ea copii, poate deja să aibă. Să fie atentă, tandră şi cu poftă de viaţă. Optimistă, cu încredere într-un viitor bun pentru amândoi. Studiile nu au relevanţă, un minim de cultură e suficient.