Termeni si conditii de utilizare a site-ului

    Acest serviciu se adreseaza persoanelor serioase si cu un anumit nivel socio-cultural, asa incat problemele apar extrem de rar, dar este intotdeauna bine sa fim preventivi. Iata cum va protejam noi si cum va puteti proteja si dvs de orice fel de neplacere:

    In primul rand, nimeni nu va cunoaste identitatea dvs reala sau vreo modalitate de contact inainte sa decideti dvs in acest sens (aveti amanunte in pagina de confidentialitate)

    In al doilea rand, va sugeram sa alegeti intotdeauna pentru primele intalniri spatii publice cunoscute. Daca preferati va puteti intalni la noi la birou, sau puteti alege o cofetarie, o cafenea sau un restaurant, etc.

    In al treilea rand, este interesul fiecarui utilizator sa faca numai si numai declaratii conforme cu realitatea in profilul sau. Daca totusi constatati inadvertente cu realitatea va rugam sa ne semnalati imediat.

    Noi ne rezervam dreptul de a  sterge din baza de date orice persoana de indata ce descoperim ca ne-a mintit sau a avut un comportament indecvat.

    Daca va intalniti cu cineva care nu vorbeste romaneste si va indoiti de faptul ca reusiti sa comunicati ne puteti solicita sa va asistam cu traducerea. 

    Este esential sa va amintiti sa ne anuntati sa stergem profilul dvs de pe site de indata ce ati inceput o relatie cu cineva. Cu siguranta nu va doriti ca noul iubit sau noua iubita sa va descopere in aceasta postura de persoana care inca isi cauta perechea. Nu va faceti probleme gen: "si daca imi inactivez profilul si apoi relatia nou inceputa nu functioneaza?" Noi va promitem ca in astfel de situatii va reactivam profilul fara sa achitati alte taxe. Exemplu: ati achitat taxa pe 7 luni si dupa 3 luni incepeti o relatie. Ne sunati imediat sa va suspendam profilul de pe site, si nu va mai aparea online, dar va exista intr-o arhiva a noastra. Daca relatia inceputa nu evolueaza in sensul dorit si va despartiti, chiar si daca au trecut 3 ani de cand v-ati inscris la noi, va vom reactiva profilul pentru inca 4 luni fara sa platiti nimic in plus, si veti beneficia de toate drepturile de membru.

    Pe parcursul utilizarii acestui serviciu, va rugam sa ne semnalati orice fel de situatie care vi se pare ciudata. Noi promitem ca nu vom continua sa lucram cu oameni care nu se comporta frumos. In 25 de ani de activitate au avut doar 3 situatii stranii, asa ca sansele sa intampinati vreo problema sunt practic neglijabile. 

    Speram sa aveti o experienta cat se poate de reusita aici !