Politica de confidentialitate

     Intelegem exact cat de mult va doriti confidentialitate si respectam cu mare atentie si grija acest lucru. 

    In cei 24 de ani de activitate am avut placerea sa lucram si cu persoane foarte sus puse atat din tara cat si din afara tarii, si nu au existat niciodata probleme in acest sens.

    Noi va garantam protectia datelor personale si a numelui real, recomandandu-va chiar sa folositi un pseudonim.

    In ce priveste datele dvs de contact, cum ar fi numarul de telefon si adresa de mail, doar dvs decideti cand si cui le faceti cunoscute. Chiar si dupa ce noi stim ca ati fost la intalnire cu o anumita persoana, daca aceasta ne suna solicitandu-ne o modalitate de a va contacta direct, noi nu ii furnizam aceasta informatie decat dupa confirmarea dumneavoastra ca sunteti de acord.

    Tot pentru a va proteja identitatea este important sa nu folositi in alta parte pe internet nici una dintre fotografiile pe care ni le furnizati pentru acest serviciu. 

    In ce priveste fotografiile pe care ni le oferiti, veti decide dvs (si veti semna pentru acesta) in ce fel sa le folosim, iar noi vom respecta intrutotul dorinta dvs.

        Daca veti dori le afisam pe site, si astfel vor fi vazute de foarte multe persoane, putand chiar atrage catre inscriere o persoana potrivita cu dvs, care poate altfel ezita sa se inscrie. 

Daca nu doriti ca pozele dvs sa fie vizibile pe site pentru toti vizitatorii, exista varinta in care ele sa fie ascunse si accesibile doar pentru membri inscrisi care au achitat o taxa si beneficiaza de o parola personalizata. 

Mai exista si varianta in care nu le afisam nicaieri niciodata, ci le vom prezenta doar persoanelor alese de dvs. 

Veti lua aceasta decizie la inscriere, si pe perioada utilizarii serviciului puteti sa reveniti oricand asupra acestei decizii, in functie de experienta avuta. 

        Odata ce ati reusit sa va gasiti perechea potrivita vom pastra deasemenea secretul in cazul in care nu doriti sa se afle ca ati utilizat acest serviciu.