Politica de confidentialitate

    Trebuie sa stiti ca dupa 22 de ani de activitate in acest domeniu intelegem exact cat de mult va doriti confidentialitate si respectam cu mare atentie acest lucru. Am avut placerea sa lucram si cu persoane foarte sus puse atat din tara cat si din afara tarii, si nu au existat probleme in acest sens.

    Noi va garantam protectia datelor personale si a numelui real, recomandandu-va sa folositi un pseudonim.

    In ce priveste datele dvs de contact, cum ar fi numarul de telefon si adresa de mail, doar dvs decideti cand si cui le faceti cunoscute. Chiar si dupa ce noi stim ca ati fost la intalnire cu o anumita persoana, daca aceasta ne suna solicitandu-ne o modalitate de a va contacta direct, noi nu ii furnizam aceasta informatie decat dupa confirmarea dumneavoastra ca sunteti de acord.

    Tot pentru a va proteja identitatea este important sa nu folositi in alta parte pe internet nici una dintre fotografiile pe care ni le furnizati pentru acest serviciu. 

    In ce priveste fotografiile pe care ni le oferiti, veti decide dvs (si veti semna pentru acesta) in ce fel sa le folosim, iar noi vom respecta intrutotul dorinta dvs. Daca veti dori le afisam pe site, si astfel vor fi vazute de foarte multe persoane, putand atrage catre inscriere chiar o persoana potrivita cu dvs care poate altfel ezita sa se inscrie. Daca nu doriti sa fie publice exista varinta in care ele sa fie ascunse si pot fi vazute doar de catre membri inscrisi care au achitat o taxa. Mai exista si varianta in care nu le afisam nicaieri niciodata, ci le vom prezenta doar persoanelor care doriti dvs. Veti lua aceasta decizie la inscriere, si pe perioada utilizarii serviciului puteti sa reveniti oricand asupra acestei decizii, in functie de experienta avuta. 

    Odata ce ati reusit sa va gasiti perechea potrivita vom pastra deasemenea secretul in cazul in care nu doriti sa se afle ca ati utilizat acest serviciu.