Jason, Montreal, , 47 ani, 1.73 m, 78 kg

Jason
Jason
Jason
Jason

"... atletic, prietenos, dezghetat si sociabil ..."

Liberato, Foggia, 54 ani, 1.80 m, 96 kg

Liberato
Liberato
Liberato

"... Sunt vesel, sensibil, sincer, romantic. Imi place viata, imi plac copiii. ..."

Antonio, Gevelsberg, Nord Rhein Westfal, 32 ani, 1.70 m, 65 kg

Antonio
Antonio
Antonio
Antonio

"... Buna, ma cheama antonio, sunt un tip de 29 de ani, muncitor, gestionez o pizzerie in germania impreuna cu tatal meu. Am valori bine stabilite, o fire linistita, imi place sa glumesc si sa ma bucur de viata in timpul liber. ..."

Neil, Warrington, Cheshire, 48 ani, 1.70 m, 86 kg

Neil
Neil
Neil

"... Sunt un tip placut din anglia, sunt un tatic singur, foarte familist. Am o afacere buna de peste 20 de ani, sunt foarte activ si imi place sa ma mentin in forma ..."

Loic, Rennes, 49 ani, 1.76 m, 84 kg

Loic
Loic
Loic

"... placut, harnic, curajos, generos ..."

Nicu, Bucuresti, 54 ani, 1.85 m, 84 kg

Nicu
Nicu
Nicu
Nicu

"... Sincer, putin timid, cu simtul umorului ..."

Kyuyoung, Seoul, South Korea, 37 ani, 1.78 m, 77 kg

Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung

"... Sunt o persoana foarte muncitoare, sanatoasa, cu un job stabil. Am vizitat Romania de cateva ori, ca turist, dar si in interes de serviciu. Pentru mine Romania este o tara foarte frumoasa, cu oameni prietenosi. De aceea mi-am dorit sa am sansa sa... "

Albert, Graz, Austria, 55 ani, 1.72 m, 64 kg

Albert
Albert
Albert
Albert
Albert

"... Meseria mea este sa restaurez masini de epoca. Am vizitat Romania de multe ori, timp de 20 ani. Pot spune ca uneori cunosc Romania mai bine decat unii romani. Iubesc o casa frumoasa cu gradina si flori, imi place sa mananc mancaruri bune si sa pun... "

Herve, Paris, 50 ani, 1.70 m, 72 kg

Herve
Herve
Herve
Herve

"... Parizian, spotiv, elegant, generos si pasionat... Nepretentios si cu vederi largi. Gurmand rafinat, imi place sa mananc in restaurante selecte, dar si sa descopar mici gustari bine asortate. In fine, ador sa fac surprize! ..."

Frederic, Chatres, 54 ani, 1.90 m, 85 kg

Frederic
Frederic
Frederic
Frederic

"... Am o infatisare sportiva, am practicat baschet, badminton si triatlon. Fac motociclism. Traiesc singur intr-o casa mare care imi apartine. Locuiesc la 130 km de paris, spre sud-est. Am fost casatorit timp de 10 ani cu o frantuzoaica. Am divortat in... "

Patrick, Belgium, 54 ani, 1.85 m, 83 kg

Patrick
Patrick
Patrick
Patrick

"... Sunt divortat si traiesc in zona rezidentiala a orasului Antwerp, Belgia. Am compania mea de materiale chimico-plastice. Traiesc singur in vila mea din Brasschaat (Beverly Hills-ul Antwerp-ului). Am sufletul tanar si doresc sa incep o noua viata.... "

Kenneth, Kentucky, 44 ani, 1.67 m, 67 kg

Kenneth
Kenneth
Kenneth
Kenneth

"... Cei care ma cunosc apreciaza la mine faptul ca mereu zambesc. Cel mai mare dar al meu este personalitatea. Sunt plin de umor, inteligent, sincer si cu un suflet mare. Pasiunile mele sunt calatoriile si descoperirea unor locuri noi. Imi place sa... "