O agentie cu traditie

 In rolul lui Cupidon: Daniela Bogdan, directoarea agentiei
    Agentia Venera a implinit in martie anul acesta 24 de ani de existenta fructuoasa si dispune de o baza de date solida, care cuprinde mii de persoane motivate cu adevarat sa-si gaseasca perechea potrivita. Aici veti gasi multe profile interesante si veti putea beneficia de un serviciu de calitate, personalizat, lipsit de riscuri si surprize neplacute. Ne-ati putut vedea de-a lungul anilor la televiziune si in presa si ne-ati auzit la Radio, deci credem ca stiti deja despre frumoasele noastre reusite. Lucram doar cu persoane care isi doresc relatii serioase, de iubire/casatorie, ne straduim sa cunoastem personal pei cei care se inscriu si organizam intalniri doar atunci cand exista interes real de ambele parti, dupa ce cei doi si-au vazut deja fotografiile si datele personale.    CUM lucram

    Primul pas este sa va inscrieti. Completati formularul de inscriere apasand butonul Inscriere in partea dreapta sus pe pagina noastra. Daca vom considera ca sunt sanse sa gasiti prin noi perechea potrivita va vom contacta.

    Ulterior, pasii pentru completarea profilului vor fi: 

- va vom invita la sediu, sau, daca nu puteti veni va vom lua un mic interviu telefonic, sau video, ceea ce mareste eficienta serviciului pe care vi-l oferim.
- veti achita taxa de inscriere si ne veti trimite o copie a unui act cu fotografie in care se vede data nasterii dvs (permis de conducere, pasaport sau carte de identitate)
- veti trimite fotografii pentru albumele noastre, sau va veti programa pentru o sedinta foto la noi, daca veti dori. Aceste fotografii nu vor fi niciodata postate fara acordul dvs (vedeti mai jos). 
- veti consulta on line albumele cu fotografii si date personale ale celor deja inscrisi (inclusiv ale celor care nu doresc sa fie vazuti pe internet de toata lumea, fiindca veti avea o parola de acces in zona restrictionata a site-ului)
- veti putea beneficia (la cerere) de consultanta specializata in multiple domenii: prezentare, look personal, atitudine, fotografii, comunicare, alegerea persoanei potrivite, chestiuni relationale si psihologice, etc.

    Ce vom face noi cu datele si fotografiile dvs. este o chestiune pe care o veti decide la inscriere, urmand sa puteti reveni oricand asupra ei, in functie de rezultatele pe care le obtineti. Iata deci variantele posibile:

 1.   In primul rand, daca nu aveti nici o problema cu aceasta, putem sa prezentam pe site fotografiile dvs impreuna cu profilul, astfel incat sa poata fi accesate de catre toti vizitatorii, chiar si cei ocazionali, ceea ce poate chiar sa-i determine pe unii dintre ei sa se inscrie. Am avut persoane care au marturisit ca nu le-ar fi trecut prin cap sa se inscrie daca nu ar fi descoperit un anumit profil foarte interesant chiar pe prima pagina, si au fost chiar cazuri in care anumite persoane s-au inscris doar cu gandul de a cunoaste exact o persoana care le-a atras astfel atentia, iar unii dintre ei chiar au reusit sa cucereasca tocmai acea persoana care li s-a parut inca de la inceput atat de speciala. Deci inscrierea cu fotografii la vedere este fara doar si poate o alegere excelenta pentru cei care vor sa aiba sansa de a fi vazuti cat mai mult. In plus, daca optati pentru aceasta varianta, va putem oferi chiar un loc pe prima pagina pentru cateva zile. 

2.    O varianta posibila pentru cei care nu se simt la largul lor sa fie vazuti de orice vizitator este sa prezentam pe site profilul, dar cu pozele ascunse publicului larg, adica fotografiile din profil pot fi vazute doar de catre membrii platitori, pe baza de parola de acces. Pentru a evita orice pericol de a fi recunoscut, va recomandam chiar sa folositi un pseudonim in profilul dvs de pe site. 

 3.   Daca pentru dvs nu este deloc acceptabil sa va postati fotografiile pe site, nici macar ascunse, pozele pot fi pastrate la firma doar pentru a fi aratate persoanelor pe care solicitati sa le cunoasteti. Desigur, aceasta alegere face sa nu fiti ales / aleasa de catre altcineva, si veti participa doar la intalnirile propuse de dvs. 

 4.  O alta varianta pentru care puteti opta daca aveti in vedere si posibilitatea de a va muta in alta tara pentru persoana potrivita, este sa trimitem datele si fotografiile dvs persoanelor din strainatate care sunt abonate la noi pentru a primi periodic profilele noilor inscrisi. 

    Apoi, in momentul in care cineva doreste sa va cunoasca, noi va vom contacta si va vom prezenta profilul sau, iar  in cazul in care veti fi de acord vom organiza intalnirea sau, daca persoana se afla deocamdata la o mare distanta si nu poate veni imediat in Romania, vom demara o corespondenta. 

    Intalnirile cu persoanele din strainatate se organizeaza de obicei la sediul agentiei si au loc numai daca exista interes real de ambele parti, desfasurandu-se, atunci cand este cazul, in prezenta unui traducator.

    Un lucru foarte important pentru demersul pe care il vom face pentru dvs. sunt fotografiile. Experienta noastra arata ca persoanele care au fotografii reusite sunt mult mai des cautate. Ce inseamna o fotografie reusita? Cea care va pune cel mai bine in valoare personalitatea si calitatile, dar mai ales cea in care ati zambit. Daca nu aveti fotografii reusite, nici o problema! Avem un fotograf profesionist care va va pune in evidenta trasaturile in lumina si unghiul cel mai potrivit, chiar daca sunteti convins(a) ca nu sunteti fotogenic(a). 

    Cand lucram 

Programul nostru este de luni pana vineri  intre orele 11 si 19 si sambata intre 11 si 16, cu exceptiile de rigoare si nenumaratele depasiri din exces de zel :-)

    Unde suntem 

Sediul nostru se afla in centrul capitalei, in Piata Unirii.

    Cui ne adresam

Tuturor persoanelor peste 18 ani care-si cauta perechea pentru o relatie serioasa. 

     De ce noi

Pentru ca suntem o echipa tanara si entuziasta, pentru ca avem experienta si ne place ceea ce facem, pentru ca oferim un serviciu de calitate pentru oameni de calitate si colaboram cu agentii serioase din Occident si pentru inca o mie de motive pe care le veti descoperi :-)

    Va asteptam!