• Alexandra

  55 ani Craiova
Alexandra
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri
Imagini disponibile doar pentru membri

Alexandra

55 ani, Craiova

"Sunt considerata o aparitie luminoasa si charismatica. Sunt spirituala, independenta, iubitoare de frumos, nonconformista, imaginativa, puternica, generoasa, empatica, sincera. Am simtul umorului, dar si simtul propriei valori ca femeie si sunt intr-o continua cautare a unor noi valente in domeniul dragostei. Am un caracter integru si valori traditionale in ceea ce priveste arta, corespondenta, bunele maniere sau relatiile romantice. Imi tin intotdeauna promisiunile. Iubesc confortul, provocarile si las mereu loc pentru schimbare. sunt pregătită să explorez in tandem, alături de bărbatul potrivit, formele profunde de manifestare a dragostei, intr-o uniune de cat mai lungă durată, plină de transferuri energetice benefice."

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  lectura, calatorii, teatru, filme, tot ce este legat de spiritualitate si de natura

 2. Relatia dorita

  O relatie în care libertatea individuala sa potenteze comuniunea in cuplu, bazata pe cat mai multe afinitati, pe respect, bucurie impartasita, complicitate erotica, stabilitate afectiva, spontaneitate, comunicare pe toate planurile.

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Un bărbat de o calitate umană deosebită, cu sufletul deschis spre iubire, interesat de evolutia în doi si de domeniul artistic, creativ, prezentabil, matur, cult, rafinat, cu un accentuat simt al umorului. Un OM de la care sa am ce invata.