George, Bucuresti, 50 ani, 1.75 m, 60 kg

George
George

"... Sunt un tip foarte calm, interiorizat, un om normal ..."

Robert, Bucuresti, 45 ani, 1.74 m, 79 kg

Robert
Robert
Robert
Robert

"... Sunt un barbat de casa, cu principii sanatoase de viata. Imi place sa am prieteni putini dar buni. Sunt sociabil si comunicativ, stiu sa ma distrez dar si sa fiu serios, sunt istet si descurcaret. Lucrez ca si instalator pentru instalatii termice si... "

Horatiu, Bucuresti, 49 ani, 1.74 m, 80 kg

Horatiu
Horatiu
Horatiu
Horatiu
Horatiu
Horatiu

"... Sunt un bărbat integru, împlinit spiritual și pe alte planuri, totuși... mă intreb: fără dragoste reciprocă, ce sens are viața? ..."

Gabi, Ploiesti, 52 ani, 1.68 m, 85 kg

Gabi
Gabi

"... Sunt o persoana modesta, tandra, manierata, iubitoare si intelegatoare. ..."

Gabriele, Milano, Lombardia, 38 ani, 1.81 m, 65 kg

Gabriele

"... Ma numesc gabriele, cred ca sunt simpatic, dragut, sunt pasionat de mare si calatorii ..."

Julien, Benalamdena, Malaga, 35 ani, 1.75 m, 80 kg

Julien
Julien
Julien

"... JE SUIS UN JEUNE CHEF D ENTREPRISE FRANCAIS VIVANT SUR LA COSTA DEL SOL, J AI UNE SOCIETE D EVENEMENTIEL ET DE PRESTATION DE SERVICE, JE VIS SAU BORD DE LA PLAGE, JE PRATIQUE ENORMEMENT DE SPORT, J AIME LA NATURE ET LES LONGUES PROMENADES ..."

George, Bucuresti, 39 ani, 1.75 m, 80 kg

George
George
George

"... Consider ca am ajuns la o varsta la care sunt destul de matur incat sa renunt la burlacie si sa-mi intemeiez o familie. Imi place sa am grija de imaginea mea; sunt dornic sa ofer iubire pura pentru ca alta nu stiu sa ofer. Sunt sincer, corect,... "

Michel, , 55 ani, 1.71 m, 60 kg

Michel
Michel

"... Simplu, relaxat, prietenos, nesimandicos, sunt un tip direct, foarte franc. Sunt foarte activ, dar voi incerca sa reduc mult din activitate ca sa ma pot consacra femeii potrivite. Am o firma si in romania, asa ca vin cel putin o data la doua luni... "

Alek, Bucuresti, 52 ani, 1.82 m, 68 kg

Alek
Alek

"... Persoana educata, cu simtul umorului, noncoformist, pasionat de sport si natura, fire calculata, atent la detalii, pasionat de alimentatie sanatoasa, fire deschisa si comunicativa, optimista, nu fac compromisuri. ..."

Jorg, Meran, 46 ani, 1.75 m, 65 kg

Jorg
Jorg
Jorg
Jorg

"... Hallo, mein Name ist Joerg und ich komme aus Meran in Suedtirol, Nord-Italien. Ich bin 36 Jahre alt und von Beruf Lehrer am Gymnasium. Meine Hobbies sind Wandern, Radfahren, Schwimmen, Skifahren, Lesen und Reisen. Vom Charakter her bin ich ein... "

Marius, Bucuresti, 37 ani, 1.65 m, 73 kg

Marius
Marius
Marius

"... Serios, sincer, vesel, iubitor de frumos, tandru, iubesc armonia, intelegerea, sociabil, putin timid la prima intalnire, ramane sa ma descoperi tu, doresc seriozitate si sinceritate.................Te astept! ..."

Roger, Bretagne, 52 ani, 1.73 m, 70 kg

Roger
Roger
Roger
Roger

"... Sunt un tip placut, tolerant, cu un suflet bun, responsabil ..."