Elena, Bucuresti, 52 ani, 1.73 m, 62 kg

Elena
Elena
Elena
Elena

"... Sunt o femeie serioasa, ambitioasa, foarte comunicativa. Imi doresc cu adevarat o familie care sa-mi asigure linistea interioara. Prietenele imi spun ca sunt un suflet mare, poate fiindca ii ajut pe toti cei care au nevoie... ..."

Alina, Bucuresti, 53 ani, 1.70 m, 64 kg

Alina
Alina
Alina
Alina

"... Sunt o persoana dinamica, determinata, deschisa, joviala, tenace, perseverenta, tandra, vesela. Sunt jucausa in momentele destinse, serioasa in indatoriri, activa, devotata, feminina, ordonata, spontana, cu un bun simt al umorului, grijulie, buna... "

Adina, Bucuresti, 55 ani, 1.67 m, 53 kg

Adina
Adina
Adina
Adina

"... Sunt o femeie sociabila, comunicativa, serioasa, dar cu simtul umorului. Am o fire altruista, creativa; imi doresc o familie armonioasa in care sa ma implic cu tot sufletul pentru a aduce bucurii si impliniri celor din jur. ..."

Lucia, Bucuresti, 38 ani, 1.70 m, 79 kg

Lucia
Lucia
Lucia
Lucia

"... Caracter puternic, hotarata, sincera, serioasa, corecta, cu simtul umorului dezvoltat. ..."

Simona, Floresti, 55 ani, 1.63 m, 53 kg

Simona
Simona
Simona
Simona

"... Sunt o persoana transparenta in idei, in atitudine si in stilul meu de viata. Sunt sincera, afectuoasa, devotata, generoasa, cu un caracter puternic, sensibila si cu un suflet delicat. Imi plac lucrurile organizate, cu un program fix si urasc... "

Julia, Barlad, 48 ani, 1.70 m, 60 kg

Julia
Julia
Julia
Julia

"... Sunt o femeie sincera, vesela, draguta, agreabila, altruista, maleabila, pot darui multa afectiune. Doresc sa imi refac viata alaturi de o persoana care sa imi impartaseasca sentimentele sincere. O casnicie din dragoste este ceea ce imi doresc.... "

Daniela, Bucuresti, 53 ani, 1.70 m, 75 kg

Daniela
Daniela
Daniela
Daniela

"... Prietenii spun ca sunt o persoana de mare incredere, eu stiu ca sunt temeinica, nu fac lucrurile pe jumatate si nu agreez nici la altii jumatati de masura. Stiu sa las de la mine, totusi nu fara limite. In viata am reusit prin propriile puteri, acum... "

Daniela, Rosiori De Vede, 39 ani, 1.85 m, 82 kg

Daniela
Daniela
Daniela

"... Sunt o fire romantica, sensibila, gospodina. Iubesc copiii si urasc minciuna. ..."

Lily, Campina, 54 ani, 1.59 m, 50 kg

Lily
Lily

"... Ma simt bine in mijlocul naturii, in muzee, biblioteci, sali de spectacole. Am rabdare sa ascult oamenii si intotdeauna incerc sa ii inteleg. Imi place sa dansez, sa fiu o femeie fericita, sa invat in fiecare zi lucruri noi. Nu imi plac schimbarile.... "

Adriana, Caracal, 48 ani, 1.62 m, 62 kg

Adriana
Adriana
Adriana
Adriana

"... Sunt o femeie foarte linistita, o familista convinsa, iubesc sinceritatea. Imi place sa-i ajut pe ceilalti atunci cand imi este cu putinta, poate de aceea m-am facut asistenta medicala. ..."

Atena, Bucuresti, 43 ani, 1.67 m, 78 kg

Atena
Atena
Atena
Atena

"... Optimista, calda, linistita. Sunt asistenta medicala si lucrez si ca profesoara part time. ..."

Angelina, Navodari, 48 ani, 1.75 m, 69 kg

Angelina
Angelina

"... Sunt o femeie serioasa, dar cu un simt dezvoltat al umorului, iubitoare, tandra si fidela, care isi doreste o familie. Am multa intelegere, sunt rabdatoare si calma, naturala si sportiva, cu inima si sufletul deschise. ..."