Neil, Warrington, Cheshire, 48 ani, 1.70 m, 86 kg

Neil
Neil
Neil

"... Sunt un tip placut din anglia, sunt un tatic singur, foarte familist. Am o afacere buna de peste 20 de ani, sunt foarte activ si imi place sa ma mentin in forma ..."

Ovidiu, Bucuresti, 54 ani, 1.75 m, 89 kg

Ovidiu
Ovidiu
Ovidiu
Ovidiu

"... Titrat, manierat ..."

Chan, Vaires, 48 ani, 1.72 m, 75 kg

Chan
Chan
Chan

"... Sunt de origine asiatica, locuiesc la 25 km de paris si am o meserie respectabila, sunt farmacist. sunt un om muncitor, dar cand vine vorba de relaxare imi place sa practic diferite sporturi: sa alerg, sa merg cu bicicleta sau cu rolele. De... "

Antonio, Gevelsberg, Nord Rhein Westfal, 32 ani, 1.70 m, 65 kg

Antonio
Antonio
Antonio
Antonio

"... Buna, ma cheama antonio, sunt un tip de 29 de ani, muncitor, gestionez o pizzerie in germania impreuna cu tatal meu. Am valori bine stabilite, o fire linistita, imi place sa glumesc si sa ma bucur de viata in timpul liber. ..."

Ryan, Columbia, Md, 40 ani, 1.73 m, 60 kg

Ryan
Ryan
Ryan
Ryan

"... Salut! Sunt un barbat celibatar (nu am fost niciodata insurat, nu am copii) din SUA care cauta sa intalneasca o fata frumoasa si simpatica din Romania. Hobby-urile mele includ exercitiile fizice, calatoriile, fotbalul si proiectele de amenajare a... "

Petre, Bucuresti, 55 ani, 1.72 m, 65 kg

Petre
Petre
Petre
Petre
Petre
Petre

"... Sunt un barbat plin de viata, sociabil, vesel, cu simtul umorului foarte dezvoltat, indraznet si plin de curaj, foarte sportiv, pasionat de calatorii, energic. Imi doresc sa am o viata linistita, sa ma pot bucura de tot ceea ce am realizat si ce voi... "

Kenneth, Kentucky, 44 ani, 1.67 m, 67 kg

Kenneth
Kenneth
Kenneth
Kenneth

"... Cei care ma cunosc apreciaza la mine faptul ca mereu zambesc. Cel mai mare dar al meu este personalitatea. Sunt plin de umor, inteligent, sincer si cu un suflet mare. Pasiunile mele sunt calatoriile si descoperirea unor locuri noi. Imi place sa... "

Redoane, Lyon, France, 49 ani, 1.68 m, 68 kg

Redoane
Redoane
Redoane
Redoane

"... Sunt un barbat sarmant, micut de statura, deschis, interesat de cultura altora. Sunt o fiinta calda, imi place sa rad, imi plac oamenii in general. ..."

Cristian, Bucuresti/new Jersey, Usa, 50 ani, 1.73 m, 76 kg

Cristian
Cristian
Cristian
Cristian

"... Sunt un tip educat si mai matur decat par a fi. Ma comport dupa principiile occidentale, fiind crescut si educat in state, unde am absolvit si facultatea. Ma ocup de investitii; sunt deasemenea sponsor si voluntar pt activitati de caritate. Sunt... "

Kyuyoung, Seoul, South Korea, 37 ani, 1.78 m, 77 kg

Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung
Kyuyoung

"... Sunt o persoana foarte muncitoare, sanatoasa, cu un job stabil. Am vizitat Romania de cateva ori, ca turist, dar si in interes de serviciu. Pentru mine Romania este o tara foarte frumoasa, cu oameni prietenosi. De aceea mi-am dorit sa am sansa sa... "

Jeannoel, Quatre Bornes, Mauritius, 43 ani, 1.72 m, 60 kg

Jeannoel
Jeannoel
Jeannoel
Jeannoel

"... I live in a lovely country namely Mauritius and lead a comfortable life. I like to go to the seaside frequently and enjoy beautiful beaches. I am actually working at the local Meteorological Services and like the work I am doing as it is not... "

Dan, Bucuresti, 54 ani, 1.90 m, 84 kg

Dan
Dan
Dan
Dan

"... echilibrat, iubitor de cultura, armonios, natural, ambitios ..."